om oss

FD BYGG AB

Vi har funnits i Eskilstunaområdet sedan 2006

Företaget består av Fredrik Danielsson som startade företaget och Marcus Scherdin som kom till företaget 2016.

Fredrik Danielsson

Jag har jobbat med en stor variation av olika inriktningar inom träbyggande. Jag har arbetat med allt från modernt byggande av villor, utbyggnader, kommersiella fastigheter, renoveringar o.s.v. till restaurering och nybyggnation av gamla byggnader i tidstypisk stil. T.ex. k-stämplade hus, kyrkor och snickerier till dessa.

Jag har också jobbat med renovering av timmerhus.Jag arbetar gärna med alla förekommande uppgifter inom trä men varmast om hjärtat ligger svensk hantverkstradition såsom renoveringar av äldre gedigna konstruktioner och snickerier. 

Marcus Scherdin

Sedan 2006 har jag arbetat inom bygg, drivkraften och glädjen till yrket har alltid varit stor samt det ständigt växande intresset för svensk byggnadskultur och byggnadsvård.

Jag ser mig själv som en problemlösare och antar gärna nya utmaningar.Jag fick möjligheten och gick med glädje in i FD BYGG AB 2016, det är i dagsläget det bästa och roligaste som jag gjort arbetsmässigt.Att tillsammans med Fredrik bygga och konstruera samt träffa nya och gamla kunder gör vardagen intressant och utvecklande.